06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

Agrarische coaching

Training-op-maatAgrariërs hebben vaak verschillende adviseurs voor hun bedrijf. Alleen een agrarisch coach die je een spiegel voorhoudt en je over jezelf leert, ontbreekt nog vaak. Kom je zelf niet uit het gepuzzel in je hoofd? Loop je vast? Bel dan vrijblijvend een agrarische coach!

Als het even niet gaat zoals je wilt, of je wilt gewoon eens met een onafhankelijk persoon sparren dan is MAVIN training & coaching er voor jou! Ik help je graag als je klaar bent voor verandering! We gaan dan concreet aan de slag met jouw vragen.

Dus ben je toe aan:

  • verandering,
  • aan stappen vooruit of
  • aan een betere balans in je leven
  • meer zelfvertrouwen
  • meer daadkracht of lef
  • rust in je hoofd
  • wil je effectiever functioneren en meer voldoening halen uit je leven
  • wil je beter omgaan met stress en lastige emoties?

Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. Daarna bespreken we samen wat je thema is en maken een programma dat precies aansluit bij je eigen praktijksituatie. In een aantal coachgesprekken (meestal 6 à 8 gesprekken) coach ik je doelgericht en passend bij je behoefte en situatie.

Door coaching krijg je inzicht, overzicht en daarmee zicht op je toekomst en kun je zelf betere en krachtigere keuzes maken.

 

Locatie & werkwijze

Waar wil je afspreken? Coaching door MAVIN training & coaching kan op je eigen locatie, maar ook op een neutrale locatie bij je in de buurt (zoals bijvoorbeeld in het Coachhuis).

Wil je liever gaan wandelen tijdens een coachsessie? Dat kan ook. Even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en fysiek in beweging komen, zorgt voor beweging/ruimte in je hoofd. Zo wordt het makkelijker om vaste gedachtepatronen te doorbreken en stil te staan bij dingen die werkelijk belangrijk zijn voor jou.Maryse zittend op kruk

Ook kunnen we kiezen voor verschillende vormen van e-coaching, zoals e-mail, telefoon, chat of Skype.

 

Aanpak

MAVIN training & coaching werkt graag zorgvuldig én werkt met een coachingstraject dat start met een  uitgebreide intake, waarbij we kennis maken. In dit gesprek ligt de nadruk op: Wat is je huidige situatie en waar wil je naar toe (doelen)? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Ervaar je een klik en is er openheid en vertrouwen?

Na de intake bespreken we samen je thema en bepalen we hoe het coachingstraject er ongeveer uit gaat zien. Gemiddeld zullen er zo’n 6 tot 8 gesprekken van elk circa 1,5 uur zijn. Die gesprekken gaan over dat wat echt belangrijk voor je is. Waar je passie ligt, wat je waarden zijn. Én we staan stil bij wat je tot nu toe heeft weerhouden die dingen te doen die je diep in je hart wilt. Jij bepaalt de agenda. En ik help je je eigen antwoorden te vinden door te luisteren, krachtige vragen te stellen en je zo nodig een spiegel voor te houden. Ik coach je doelgericht en passend bij je behoefte en situatie. Wil je meer weten wat agrarische coaching inhoudt? Kijk dan op mijn blog, waarin ik een artikel over agrarische coaching heb geschreven. Verder gebruik ik diverse werkvormen en verwerkingsopdrachten zodat het niet alleen praten is. aangesloten bij Nederlandse Orde van BeroepscoachesEMCC (European Mentoring & Coaching Council

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de internationale EMCC  (European Mentoring & Coaching Council) voor professionalisering. Je privacy is belangrijk voor mij. Bekijk voor mijn werkwijze ook de leveringsvoorwaarden. Ben je benieuwd naar de tarieven, neem dan contact op met mij.

Wat levert coaching je op? Het zorgt voor ´eye/openers´, zodat je anders gaat denken en handelen en dit zorgt uiteindelijk voor een beter resultaat! Ervaar na de coaching meer rust, zelfvertrouwen en/of daadkracht!

Interesse?
Heb je een vraag over coaching? Klik dan hier en neem vrijblijvend contact op met MAVIN training & coaching.

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact op: