06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

Relatiecoaching

Relatiecoaching door MAVIN training & coaching is gebaseerd op de EFT-technieken zoals die zijn ontwikkeld door Sue Johnson (EFT staat voor Emotional Focused Therapy). Centraal in deze vorm van coaching staan de emoties, met name het verlangen je veilig en verbonden te voelen, het gevoel gezien en geaccepteerd te voelen.

Een voorval kan leiden tot de vraag om coaching. Maar ’t ook kan zijn dat het na verloop van tijd moeilijk is om de liefde nog te voelen. Het contact wordt minder, je gaat ieder je eigen weg en jullie onderlinge communicatie verloopt volgens een vast patroon (soms zeg je alleen het hoog nodige). Een patroon wat vaak ook tot ruzies of verwijdering leidt. Met behulp van EFT is het mogelijk een andere kijk op dit patroon te krijgen zodat je weer acceptatie en liefde onderling kunt ervaren.

Persoonlijk ben ik heel enthousiast over EFT, het is een methode die deuren opent waarin deze voorheen niet makkelijk open gingen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat  meer dan zeventig procent van de paren ook na twee jaar nog steeds minder relatiestress ervaart. Zij zijn gelukkiger met hun relatie dan voor deze EFT-therapie/coaching en hebben minder last van depressies.

Wil je meer weten over EFT? Het boek ‘Hou me vast’  van Sue Johnson, geeft een beeld van deze vorm van relatiecoaching.

 MAVIN training & coaching richt zich met relatiecoaching op:

 • emoties, begrijpen van liefde en verbinding binnen de partnerrelatie;
 • het stoppen van het negatieve interactiepatroon
 • kijkt naar communicatie- en gedragspatronen binnen relaties;
 • kijkt naar de onderlinge verbinding en bereikbaarheid;
 • bouwt aan een veilige basis en verdieping om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Relaties en de liefde gaan mij aan het hart. Mijn doel is dat ik, samen met jullie, voor jullie relatie werk, waarbij er weer een veilige hechting en verbinding tot stand kan komen. Zodat jullie samen weer gelukkig zijn. Daarbij gaat het mij niet om wie de veroorzaker is of wie de schuldige zou zijn. Je krijgt van mij geen stempel, maar een respectvolle benadering.

Dus merk je:

 • de sfeer is niet meer goed,
 • ik voel me onbegrepen,
 • ik ben snel geïrriteerd over de ander,
 • er zijn ruzies die niet goed uitgepraat worden?

Wil je:

 • een APK voor je relatie
 • je relatie nieuw leven in blazen
 • weer vertrouwen in elkaar
 • rust, veiligheid en geborgenheid terug in je leven?

Of wil je geen relatiecoaching maar een cursus waarin je snel resultaat hebt, kijk dan bij Houd me vast. Dit is een relatiecursus waarin je samen met je partner aan de slag gaat om jullie band (nog) steviger te maken. Lastig? Het is een gestructureerd programma en de cursusleiders helpen je stap voor stap door het programma heen. En het is geen groepstherapie, je hoeft niets te delen in de groep als je dat niet wilt. De opdrachten doe je alleen met je partner (ieder stel in een eigen ruimte; dus je ziet anderen niet tijdens de opdrachten). Wil je absoluut niet in een groep dan kunnen jullie als stel ook het houd-me-vast-programma alleen met mij samen doorlopen en/of online.

Als íets het waard is om in te investeren, dan is het je relatie!

Maryse is aangesloten bij:


Stichting EFT Nederland

Afspraak voor een kennismakingsgesprek.