06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

Specialisatie en educatie

Maryse is professioneel gecertificeerd communicatietrainer (methode Karin de Galan), naast haar ervaring heeft ze bij Blankestijn en Partners de post-HBO opleiding ‘Coachen met Ziel en Zakelijkheid’ gevolgd (Europees geaccrediteerd (EQA) en NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) – EMCC gecertificeerd). In deze opleiding heeft ze geleerd doelgericht te coachen op zichtbare resultaten en verdiepend te coachen om gewoontegedrag te doorbreken. Verder heeft ze agrarische opleidingen doorlopen aan de Aeres Hogeschool (voormalig CAH in Dronten) en Wageningen Universiteit. Daarnaast heeft ze veel interne opleidingen en cursussen gevolgd waaronder bij mengvoerbedrijven en heeft ze gewerkt met jonge ondernemers aan de CAH in Dronten. Buiten haar eigen praktijk volgt ze supervisie, intervisie, werkt ze aan levenlang leren en heeft ze een netwerk waarbinnen ze contact onderhoudt met andere professionals.

Kijk voor meer informatie over haar ervaring op LinkedIn

Wil je in gesprek met iemand die fris en zonder oordeel kijkt, die je probeert te snappen en je als mens ziet? Wil je iemand die een agrarisch bedrijf van binnenuit begrijpt?

Maryse heeft een specialisatie in de agrarische sector en de benodigde educatie om effectief als coach en trainer te werken.

Wil je als opdrachtgever dat jouw mensen iedere dag groeien? Wil je betere vaardigheden, een andere mindset, verandering of het beter om kunnen gaan met alle uitdagingen die je medewerkers op hun pad tegenkomen?

Neem gerust contact met Maryse op.  Ze maakt graag persoonlijk kennis met jou. Bel of mail voor een afspraak.

 

 

 

Vragen of meer informatie?