06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

Werkwijze

MAVIN training & coaching werkt graag zorgvuldig én werkt met een coachingstraject dat start met een  uitgebreide intake, waarbij we kennis maken. In dit gesprek ligt de nadruk op: Wat is je huidige situatie en waar wil je naar toe (doelen)? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Ervaar je een klik en is er openheid en vertrouwen?

Na de intake bespreken we samen je thema en bepalen we hoe het coachingstraject er ongeveer uit gaat zien. Gemiddeld zullen er zo’n 6 tot 8 gesprekken van elk circa 1,5 uur zijn. Die gesprekken gaan over dat wat echt belangrijk voor je is. Waar je passie ligt en wat je waarden en drijfveren zijn. Én we staan stil bij wat je tot nu toe heeft weerhouden die dingen te doen die je diep in je hart wilt. Jij bepaalt de agenda. En ik help je je eigen antwoorden te vinden door te luisteren, krachtige vragen te stellen en je zo nodig een spiegel voor te houden. Ik coach je doelgericht en passend bij je behoefte en situatie. Wil je meer weten wat agrarische coaching inhoudt? Kijk dan op mijn blog, waarin ik een artikel over agrarische coaching heb geschreven. Verder gebruik ik diverse werkvormen en verwerkingsopdrachten zodat het zeker niet alleen maar praten is.

Kwaliteit en verdieping

Ik hou van mijn vak en zoek regelmatig de verdieping op en zorg voor bijscholing. Zo ben ik recent de diepte in gegaan over wandelcoaching bij rouw en verlies. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de internationale EMCC  (European Mentoring & Coaching Council) voor professionalisering. Je privacy is belangrijk voor mij. Bekijk voor mijn werkwijze ook de leveringsvoorwaarden. Ben je benieuwd naar de tarieven, neem dan contact op met mij.

Wat levert coaching je op? Het zorgt voor ´eye/openers´, zodat je anders gaat denken en handelen en dit zorgt uiteindelijk voor een beter resultaat! Ervaar na de coaching meer rust, zelfvertrouwen en/of daadkracht!

Waar wil je afspreken?

Coaching door MAVIN training & coaching biedt verschillende mogelijkheden:

  • bij jullie thuis (buiten/binnen) op je eigen vertrouwde locatie,
  • op een neutrale locatie bij je in de buurt (zoals bijvoorbeeld in het Coachhuis).
  • wandelen tijdens een coachsessie kan ook. Even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en fysiek in beweging komen, zorgt voor beweging/ruimte in je hoofd. Zo wordt het makkelijker om vaste gedachtepatronen te doorbreken en stil te staan bij dingen die werkelijk belangrijk zijn voor jou. Wandelen is heel gezond
  • online live beeldbellen via Teams, Skype of Zoom, met als voordeel dat je achter je eigen PC zit, geen reistijd en dus geen reiskosten hebt, het snel en efficiënt kan werken.
  • e-coaching, via e-mail, telefoon, of chat.

Interesse? Heb je een vraag over coaching?

Klik dan hier en neem vrijblijvend contact op met MAVIN training & coaching.