06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

De uitvoering

Zoek je een praktijkgerichte training met rendement?

MAVIN training & coaching is praktijkgericht, toont betrokkenheid bij de deelnemers en heeft als uitgangspunt “Learning by doing“. De methode die MAVIN training & coaching hanteert is het didactisch model van Karin de Galan.  Zij is oprichtster van de School voor Training en gerenommeerd auteur van trainersboeken. Dit model heeft bijzonder veel praktische waarde, zodat echt met situaties uit het werkveld van de deelnemers gewerkt wordt.

Kijken naar je eigen gedrag

MAVIN training & coaching daagt je uit! Op een zachte confronterende wijze ga je in de training als deelnemer kijken naar hoe jij je eigen gedrag kunt aanpassen zodat je kunt groeien en effectiever wordt. Mijn stijl van werken laat zich typeren als professioneel en toch warm, rustig, concreet en resultaatgericht. Het mooie is dat training gecombineerd kan worden met individuele coaching voor nog meer maatwerk en diepgang!

Hiermee realiseert MAVIN training & coaching een zichtbare gedragsverandering en meetbare resultaten. Kortom: rendement!

Duidelijke handvatten

Bij iedere training krijg je tevens gericht naslagwerk mee. Dit zijn gegarandeerd duidelijke handvatten om in beweging te komen! Zodat je het succes kunt vieren!

Vragen of meer informatie?