06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

Klanten en reacties

MAVIN training & coaching heeft ruime ervaring binnen de volgende sectoren:

  • Agrarische sector (m.n. in melkveehouderij, multifunctionele landbouw (o.a. recreatie/agrotoerisme), tuinbouw en akkerbouw)
  • Zakelijke dienstverlening (in de periferie van de agrarische sector als agrarisch bedrijfsadviseur)
  • Educatie (HBO-scholen en volwassenonderwijs)
  • MKB

Feedback van deelnemers

Feedback over hoe deelnemers mij als trainer ervaren is: ‘straalt rust uit, creëert een veilige omgeving, heeft coachende kwaliteiten, is inlevend, legt helder en duidelijk uit, prettige stem om naar te luisteren, geeft goede persoonlijke feedback, past het programma aan waar nodig en is tegelijkertijd scherp op de inhoud en geeft inzichten die nodig zijn om aan de slag te gaan in eigen dagelijkse praktijk en is professioneel’.

‘Ik heb me laten coachen door Maryse. Op het gebied van efficiënt werken liep ik vast. Met Maryse heb ik gekeken waarom ik opzie tegen bepaalde dingen en waarom ik ze dan niet doe. Aan de hand van de vragen die Maryse me stelde heeft ze me inzicht gegeven hoe ik de dingen beter kan aanpakken zodat het me minder energie kost om de dingen te doen waar ik tegen opzie. Maryse luistert goed en kan zich erg goed inleven in de hulpvraag. Maryse komt met passende oefeningen en neemt je stap voor stap mee. Maryse heeft veel geduld waardoor je je eigen tempo kan bepalen. Maryse is open en eerlijk, geduldig, kan zich goed inleven en heeft liefde voor haar vak en komt met leuke oefeningen om je nieuwe inzichten te geven waardoor je verder komt. Ik ben blij dat ik de gesprekken ben aangegaan en me heb laten coachen door Maryse. Daarom raad ik het iedereen ook aan!’

Gecoachte vrouw

“Maryse is prettig om naar te luisteren, ze toont veel betrokkenheid bij iedereen. Als trainer toont ze enthousiasme en ze legt veel gevoel in haar verhaal. Daarbij is het speelse en het zelf aan de slag kunnen gaan met oefeningen wat mij aanspreekt”.

Katinka Meijer

agrarisch onderneemster

“Als trainer is Maryse duidelijk, ze heeft een prettige uitstraling en is open”.

Silvia de Groot

accountant

Maryse weet waar ze over praat, ze is duidelijk, kan goed uitleggen en is goed bereikbaar. Fijn dat ze zo bekend is met het agrarische bedrijf.

Agrarisch ondernemer

Maryse is enthousiast, duidelijk en goed in het kennis overdragen.

Wilbert van der Post

agrarisch ondernemer, deelnemer tijdens training Belevend Leren

Maryse is invoelend/begripvol, betrokken en open.

anonieme onderneemster

n.a.v. workshop communicatie in agrarische bedrijven

Ik vind Maryse betrokken, ze heeft een open manier van communiceren, open houding, veel kennis en is deskundig.

Durkje Uittenbogaard

agrarisch ondernemer, deelnemer training 'Belevend Leren'

Kundige vrouw met kennis & passie.Ze heeft een goede manier van vragen stellen, daarbij heeft ze een duidelijke en rustige stem.

boerin

n.a.v. Rabobank workshop communicatie in agrarische bedrijven

Wat ik van de training vond? Als totaal een prima training, leerzaam en interessant.

Iris van Leeuwen

agrarisch ondernemer, deelnemer training 'Belevend Leren'

Een greep uit mijn opdrachten en werkzaamheden: Ik coach meerdere agrarische ondernemers (bijvoorbeeld iemand die op zoek was naar haar rol en positie binnen het bedrijf; in de keuze wel of niet het bedrijf overnemen, de samenwerking met toekomstig opvolger, procesbegeleiding bij bedrijfsopvolging). Ik verzorgde diverse workshops op het gebied van communicatie voor een Agrarisch Vrouwen Netwerk, voor Hogescholen, verenigingen, bedrijven en banken zoals “communicatie in het agrarisch bedrijf” bij de Rabobank.

Als coach ben ik betrokken bij 2 projecten voor het agrarisch buitengebied:

Provincie Utrecht project Plattelandscoach
Vanuit de provincie Utrecht is een project gestart voor ondernemerscoaching. De kosten van 25 uur worden volledig gedragen door de provincie en partners, maar de coaching is onafhankelijk en vertrouwelijk. Er zijn 600 beschikbare trajecten die door 8 plattelandscoaches in samenwerking met specialisten worden verzorgd. Ik ben één van de Plattelandscoaches. Aanmelden kan eenvoudig via deze link: aanmelden coaching Provincie Utrecht via LaMi.

De Gelderse Vallei project Zicht op de toekomst
In de Gelderse Vallei is het Project ‘Zicht op de toekomst’ actief. Ik ben één van de vier coaches in dit project sinds 2018. Er zijn nog verschillende coachtrajecten beschikbaar. In het voorafgaande gratis keukentafelgesprek worden de ondersteuningsmogelijkheden in de regio in breed perspectief toegelicht. Als blijkt dat ondernemerscoaching het beste bij jou past, kunt je zelf kiezen door wie je wordt gecoacht. Klik op deze site hier worden de mogelijkheden toegelicht en zie je ook ervaringen van eerdere ondernemers. Aanmelden kan via deze link: Agroloket van Landbouwnetwerk Regio Food Valley.

 

Opdrachtgevers zijn o.a.:

Samenwerkingen: 

Als zelfstandig ondernemer houd ik van VRIJHEID. Daarnaast werk ik ook graag SAMEN en merk ik dat je elkaar kunt versterken, door uitwisseling van kennis. Door verbinding te maken kun je elkaars ontwikkeling en deskundigheid bevorderen. Samen kunnen we agrarisch ondernemers en erfbetreders nog beter ondersteunen en vooruit helpen!

MAVIN training & coaching is aangesloten bij het Green-Team, een netwerk van groene professionals

en Maryse werkt als agrarisch coach samen in een landelijk werkend team van agrarische coaches die professioneel en ervaren zijn in het coachen in de agrarische sector www.AgrarischeCoaches.nl

MAVIN training & coaching is aangesloten bij:

Kwaliteit is belangrijk: Daarom staat Maryse ingeschreven bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches. NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Deze organisatie is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching én voor een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching voor haar coaches, coachees en opleiders. Als coach is Maryse tevens lid van EMCC het European Mentoring & Councing Council. Daarnaast staat ze als zelfstandig werkend trainer geregistreerd bij het Centraal Register van CRKBO. En heeft ze de basisopleiding gedaan van EFT relatietherapie en de Houd-me-vast-training om deze weer te kunnen geven aan stellen. 

SABE-voucher

Het Ministerie van LNV (RVO) biedt ondernemers via een ‘SABE-voucher’ de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Ze kunnen zich laten begeleiden door geregistreerde coaches en adviseurs, uit het BAS-register wat een onderdeel is van VAB, dé beroepsvereniging voor agrarisch bedrijfsadviseurs die ondernemers in de land- en tuinbouw begeleiden en adviseren. Het BAS-register (Bedrijfsadvisering Systeem) is een door de overheid ingesteld register met daarin bedrijfsadviseurs en coaches die zijn gecertificeerd door de BAS-commissie.
Maryse is gecertificeerd en opgenomen in het BAS-register, voor de volgende aandachtsgebieden:
• E1: Persoonlijke ontwikkeling ondernemers,
• E3: Bedrijfsovername.
Ondernemers die een SABE-voucher hebben of deze in de toekomst gaan aanvragen mogen deze, door haar registratie in het BAS-register, bij MAVIN training & coaching besteden. Dit traject kan op individueel niveau of in groepsverband met bijvoorbeeld familieleden of studieclubgenoten.

Vragen of meer informatie?