06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

Over Maryse

Als geboren boerendochter op een bedrijf met melkkoeien, aardappelteelt en een winkel aan huisfoto van coach Maryse in het Groene Hartheb ik geleerd hoe je je steeds moet ontwikkelen om succesvol te blijven. En ik heb geleerd hoe je omgaat met veranderingen. Mijn binding met agrariërs en de agrarische sector is dus vanaf mijn geboorte al gestart. Nu woon ik in Harmelen en heb samen met mijn man een melkveebedrijf. Dit is de plek waar ik ook schoolklassen ontvang voor boerderijeducatie.

Ontwikkelen

Uit ervaring weet ik hoe je je bedrijf, en ook jezelf leidt en ontwikkelt. Samen met mijn ouders heb ik een bedrijf gerund in de multifunctionele landbouw (fokkerij, winkelverkoop, recreatie en educatie). Ik weet uit ervaring hoe lastig het is om zonder ervaring en leiderschapskennis te gaan leidinggeven. Het is als een sprong in het diepe water zonder eerst zwemles gehad te hebben. Dat is een lastige start, maar ik geloof dat iedereen kan leren ook bijvoorbeeld het leidinggeven. Let op je kunt pas goed leidinggeven als je weet wie je zelf bent! Als je weet wat jouw talenten én uitdagingen zijn. En ook als je weet wat jouw valkuilen en beperkingen zijn.

Je kunt positief veranderen. Wil jij leren? Wil je jezelf ontwikkelen? Neem gerust contact met mij op.

Ik ben specialist in trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap (krachtig keuzes maken), leidinggeven én om de verdieping aan te gaan met mensen in coachingsgesprekken

Mijn motto: leer eerst jezelf leiding te geven voordat je anderen leiding kunt geven.

Kenmerkend

Kenmerkend  voor mijn aanpak is de analyse vooraf, de aandacht en de interactie tijdens de training en de coaching. Ik sta ervoor dat de afgesproken trainingsdoelen worden gehaald. Als je als opdrachtgever over een training niet tevreden bent, ontvang je je geld terug (zie mijn leveringsvoorwaarden).

Deelnemers

Deelnemers zeggen over mij: “Maryse zorgt voor goede interactie en geeft aandacht aan alle deelnemers. Ze straalt  professionaliteit en zorgvuldigheid uit. Door haar aanpak creëert ze vertrouwen en een wij-gevoel.” Mijn coachcliënten zeggen over mij: “Maryse straalt rust en vertrouwen uit. Alles kan geuit worden. Ze is onafhankelijk, inlevend en ze daagt je uit en motiveert je.”

Visie

Mijn visie: ik geloof in de kracht van mensen om te leren, te groeien en te veranderen. Mensen hebben daarbij een open mindset, inspiratie en vertrouwen nodig. Ik wil mijn deelnemers helpen door praktische en resultaatgerichte training, coaching en tools te geven die verandering in gang zetten. Daarbij vind ik borging heel belangrijk zodat het geleerde meer van de deelnemer zelf wordt.

Missie

Die verandering van jou wil ik graag ondersteunen door middel van coaching en training. Vanuit aandacht, verbinding, deskundigheid én wederzijds vertrouwen. Jij en jouw vraag staan daarbij centraal, want mijn overtuiging is dat ieder mens steeds weer opnieuw kan kiezen en kwaliteiten en hulpbronnen voor verandering in zich heeft!

Mijn waarden zijn:

  • Aandacht
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Vertrouwen
  • Betrokkenheid
  • Verbinding

Deze waarden vind je terug in mijn activiteiten. Als deelnemer in de trainingen en coaching van MAVIN training & coaching mag je verwachten dat je echt leert waar het omgaat, waarin je aandacht krijgt en vertrouwen. Wat niet nodig is, hoeft niet!

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!’

Wil je meer over mij weten kijk op:  www.linkedin.com/in/maryseversteegnieuwenhuizen

Zullen we nader kennismaken? Ik ontmoet je graag! Tot ziens!

Hartelijke groet,

Maryse

handtekening Maryse

Vragen of meer informatie?