06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

MAVIN logo  Wat betekent MAVIN? De naam: MAVIN staat voor de eerste 2 letters van mijn voornaam Maryse verder voor de eerste letter van mijn achternaam Versteeg en tot slot de eerste 2 letters van mijn meisjesnaam Nieuwenhuizen.

MAVIN staat voor kennis en diegene die begrijpt (bron Wikipedia): ‘ A maven (also mavin) is a trusted expert in a particular field, who seeks to pass knowledge on to others. The word mavin comes from Hebrew, and means one who understands, based on an accumulation of knowledge)’. Vrij vertaald: een maven (ook wel mavin) is een is een betrouwbare expert op een bepaald gebied, die op zoek is naar kennis, zich verdiept, om die kennis door te geven aan anderen. Het woord “Maven” komt uit het Hebreeuws en betekent “iemand die begrijpt”.

In het logo kan je een bandenspoor zien. Dit maakt mijn doelgroep duidelijk en staat voor mijn agrarische ‘roots’. Daarnaast heeft de vogel in de lucht wat afstand genomen van het maaiveld waardoor deze een beter overzicht heeft, betere keuzes maakt en zicht krijgt op verandering! De 2 V’s staan voor verandering en verbinding. Dat is waar ik voor sta met mijn trainingen en in mijn coaching.

MAVIN training & coaching

  • begeleidt professionals in agrarische sector en MKB zich te ontwikkelen in leiderschap en persoonlijke groei.
  • geeft concrete handvatten om geleerde toe te passen.
  • juist de combinatie van training en coaching zorgt voor verdieping van de kennis en verbeterd het leerresultaat.

Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik op Visie en werkwijze in het hoofdmenu.