06-23 97 61 01 info@mavintraining.nl

5-jarig jubileum MAVIN training & coachingWie jarig is trakteert!

5 jaar geleden stapte ik naar de Kamer van Koophandel voor oprichting van mijn bedrijf. Daarom ontvangen alle klanten (zowel bestaande als nieuwe klanten) die deze maand (tot en met 31 juli 2017) ’n coachingsgesprek boeken 1 uur GRATIS coaching, naast ’n gratis kennismakingsgesprek! Heb je hiervoor interesse, neem dan contact op. Let op dit geldt zolang er plek beschikbaar is in mijn agenda. Wees er dus snel bij!

‘Stap uit je comfort-zone!’ zeggen mensen vaak, ‘want daar ligt het goud’. Dit vraagt wel durf! Dus durf om je kwetsbaar op te stellen en aan de slag te gaan met datgene wat lastig is, wat je tot nu misschien liever vermeed. Kom weer in je kracht! Durf je het aan met iemand die dat proces kent en zelf ook ervaren heeft? Bij mij mag je gewoon jezelf zijn! Ik begeleid je graag.

Wil je weten wat mij anders maakt dan een gewone coach. Kijk dan op https://mavintraining.nl/geheimen-agrarische-coaching/

Waag de stap! Stuur mij een email of bel mij op voor een kennismaking.